Una mala política no defineix els catalans

Els catalans han tingut sempre orgull de tot el que emprenen, per això són una nació que tot i tenir arrels històriques que la separen d’Espanya, i formant ser part del seu territori, s’han mantingut per tants anys.
A Catalunya es té la particularitat que es compta amb recursos per ser una nació prospera, i el més gran dels recursos és la seva gent, i és que els catalans treballen molt dur per a la qual aconseguir ser el que volen ser, com els serrallers que es destaquen pels seus bons serveis.
Gent com els serrallers que hi ha avui a Catalunya és la gent que necessita aquesta comunitat, gent que s’esforci dia a dia per ser millor, sense importar l’escenari en el qual s’hagin de presentar, per això, la crisi política que es viu avui dia a Catalunya, no és el que els defineix.
Per això en l’actualitat es pot considerar que una mala política no és una cosa que defineix els catalans, sinó que el que els defineix és les seves ganes de treballar, la seva canya, les seves tradicions, la seva llengua, la seva educació, el fet que són un poble unit enfrontant les adversitats.
Potser molts catalans estan disgustats perquè tenien a la seva comunitat certa estabilitat que els permetia viure molt tranquil, i com aquesta s’ha pertorbat, estan molt molestos amb aquesta situació, i com cal tirar-li la culpa a algú, se l’han agafat contra altres catalans .
És cert que hi ha catalans que han incitat aquests fets, i que molts altres catalans els condemnen, però aquesta actitud no és la que els farà sortir de la crisi, sinó el fet que tots units puguin treballar per tenir a la Catalunya prospera que tots volen.

Espanya no és el culpable de la situació que té Catalunya avui

Per als catalans separatistes hi ha un sol culpable d tota aquesta calamitat, i és el govern central, però la realitat és que els catalans es van buscar solets tot això, per això cal ser també responsables en assumir les conseqüències de tots els actes.
No dic que els catalans siguin majoritàriament els culpables de què els passa avui, ja que és cert que les decisions polítiques les han pres alguns pocs, però justament els que van actuar en aquestes situacions van ser les persones que representaven a tots els catalans.
En l’actualitat Espanya, ha fet el possible per fer que Catalunya torni a la normalitat, i encara que a molts catalans no els semblin les millors decisions, aquestes són les que estan emmarcades en la llei, i amb molta responsabilitat les han aplicat per al bé de tots els catalans.
Per a Espanya el més important és mantenir la unitat de tots els seus pobles i el benestar de tots els seus habitants, per això ha procurat, potser utilitzant la força, de fer que a Catalunya només es desenvolupi de manera normal i segons la llei, ja que fora d’aquesta n es permetrà cap acció.

admin

error: Content is protected !!